Overleg tussen HOPE organisaties

Het was de eerste keer dat DHI, HOPE en SHI gezamelijk vergaderden. SHI bestaat nog paar een paar jaar en voor ons als DHI was het een zeer aangename eerste kennismaking.
De vergadering vond plaats op zaterdag 21 en een deel van zondag 22 november, in Sassenholz waar Jack en Gundula van den Engh wonen en voldoende vergaderruimte ter beschikking hebben.
Alle facetten van de drie organisaties kwamen aan bod en Marika Terreaux deed uitgebreid verslag van haar recent bezoek van ruim een maand aan onze kinderen in Uganda. Alle 178 kinderen maken het goed en de foto’s laten duidelijk zien dat ze goed gekleed gaan en de voeding voldoende is. Gundula van den Engh(Vz. HOPE) liet nog eens duidelijk zien dat de kosten van levensonderhoud en onderwijs snel stijgen en de pleegouders moeten hier goed over geinformeerd worden.

De politieke situatie is rustig en het is er niet gevaarlijk.
Kortom in alle opzichten een goede vergadering.

hope-hamburg-2009

 

Op de foto v.l.n.r.:
L.Schurrenberger (penningmeester SHI); Hans Walenkamp (secr DHI); D.Lange SHI); Rens Rupert (penningmeester DHI); M.Meier SHI);N.Viebrock (HOPE); Kees van der Voort (Vz.DHI); H.Haefelfinger (Vz. SHI); Jack van den Engh (DHI); Gundula van den Engh (Vz. HOPE); Marika Terreaux (vice Vz. SHI); Eddy Jap Tjong (DHI)