Geef een HOPE gift

Wilt u ons werk steunen? Met elke cent die u ons toevertrouwt, zullen we behoeftige mensen helpen in onze projectgebieden.

Met een regelmatige donatie aan DHI kunt u ons helpen om de voortzetting en de financiering van onze hulpprojecten te waarborgen.

DHI is zich ervan bewust dat veel van onze donateurs een zeer gerichte ondersteuning willen van een project. Dit is zeer begrijpelijk. Een hulpmiddel organisatie, maar vereist ook ongebonden fondsen, voor bijvoorbeeld schenkingen gebruiken daar, waar het dringend noodzakelijk is vanuit een technisch oogpunt, of om nieuwe projecten te starten in de hand. Daarom vragen wij u, DHI te ondersteunen met een “algemene gift”.

Het is moeilijk te geloven hoe veel goeds gedaan kan worden met een paar euro’s. Met een algemene gift kunnen gezinnen en kinderen die (nog) niet worden ondersteund door onze projecten binnen de kindsponsoring ook geholpen worden. Voor details, klik hier …

Help en geef de mensen in ons project gebieden met nieuwe hoop.

Of het nu groot of klein – elke donatie helpt!

JA, ik zal doneren

Adverteren

Aangezien wij geen budget voor reclame en liever de donaties waar ze nodig zijn gebruiken, rekenen we op mond-tot-mond reclame voor het bevorderen van ons werk:

  • Met een campagne “giften in plaats van cadeau’s” kunt u gemakkelijk adverteren in uw kring van vrienden en kennissen voor ons werk.
  • Ingewijde fondsenwerving.
  • Waarom niet het organiseren van een rommelmarkt, e.d. in het voordeel van DHI.
  • Schrijf een verslag over DHI in uw gemeenschap, uw vereniging, uw vereniging, uw lokale krant of op school.
  • Schoolklassen kunnen een project werk of lezingen houden over het thema van de ontwikkelingshulp.

Neemt u contact met ons op als u behoefte heeft aan meer informatie.